Рейтинг найнадійніших і найбільш ненадійних авто 2009 року (ФОТО)

листопада 8, 2009 | Категорії: Автоновини

Фахівці Consumer Reports щороку створюють статистику за кількістю звернень у сервісні центри щодо кожної моделі авто, що продається на американському ринку. Крім того, експерти оцінюють і думки власників тієї або іншої моделі про якість зборки і надійності. Для формування списку на 2009 рік фахівці опитали близько 1,4 мільйона автовласників, повідомляють Подробности.У списку найбільш ненадійних автомобілів велика частка належить американським маркам. Так, наприклад, з 48 представлених моделей General Motors планку у вигляді середньої кількості поломок узяла тільки одна модель. Інші показали результати нижчі від середнього.

Трохи піднявся . Якщо минулого року він взагалі не потрапив до списку надійних, то тепер в рейтингу присутній один позашляховик цієї компанії – Dodge Ram 1500.

Порадував . Consumer Reports відзначає, що в поточному році з 51 компанії, що брали участь в рейтингу моделей, 46 отримали «оцінки» вищі від середнього (тобто ламалися рідше, ніж середньостатистичне авто в США).

У списку найбільш ненадійних несподівано опинився новий Jaguar XF.
Jaguar XF
Ефектний седан зайняв перше місце за кількістю поломок в класі люксових авто. Ще однією несподіванкою став компактний седан Nissan Versa, що продається в Європі під назвою Tiida.


Він став найбільш ненадійним у своєму класі. Здивував і німецький позашляховик Touareg, що зайняв перше місце за кількістю поломок у класі люксових кроссоверів.

У цьому ж класі присутні такі відомі моделі як Mercedes GL-class, X5, LR2 і Q7. Їхні власники зверталися в сервіс частіше від інших.

А ось японські і корейські автобренди як і раніше не поступаються своїми позиціями в рейтингу надійних автомобілів. З 48 моделей, що отримали вищі оцінки, 36 були зібрані в країнах Азії. З них 18 моделей належать , вісім – Honda, чотири – Nissan, і по три концерну Hyundai, Kia і компанії . В цілому, японці виявилися значно кращими від інших. Всі Honda і Acura отримали середній бал або вищий. З численних моделей з її брендами і Scion, тільки одна опинилася на рівні нижче середнього – повнопривідний GS. Nissan і люксовий також показали рівень вищий від середнього, за винятком декількох моделей. З усіх Subaru в поточному році несподівано розчарувала турбійована Impreza WRX. А серед всіх моделей корейського альянсу Hyundai, Kia найчастіше ламалися мінівен Sedona і кроссовер Sorento.

(взято з сайту: www.4post.com.ua)

Прокоментуй!

You must be Увійти для коментування.


Украина онлайн