Продаж Mitsubishi ASX в Україні почнеться вже в липні

червня 17, 2010 | Категорії: Автоновини
Mitsubishi ASX

ASX (Active Smart (Х) Crossover)

Зовсім новий компактний кросовер “Mitsubishi” ASX (Active Smart (Х) Crossover) буде представлений на українському ринку шістьма комплектаціями.

ASX був уперше представлений на Женевському автосалоні 2010. “Mitsubishi” ASX розроблений на платформі “Project Global” на якій побудовані XL і “.

В дизайні передньої частини автомобіля використовуються грати радіатора “Jet Fighter“. Концепція такого дизайну взята у “Mitsubishi Heavy Industries“, яка випускає реактивний винищувач F – 2. ASX зберігає “компактний клиновидний” дизайн прототипу Concept – cX з його різко виступаючою вперед характерною бічною лінією.
Лінія даху спускається нижче до задньої частини машини.

Довжина автомобіля – 4,295 м, колісна база – 2,67 м. Спеціально для українського ринку був збільшений кліренс – до 195 мм. Об’єм багажника п’ятимісного автомобіля – 419 літрів. У ASX основна інформація виводитиметься на багатофункціональний кольоровий дисплей, який знаходиться на приладовій панелі.

На українському ринку на вибір пропонується гамма бензинових моторів – об’ємом 1.6 л (потужністю 117 к с), 1.8 л (140 к с) і 2.0 (150 к с). Передньопривідний автомобіль з двигуном 1.6 л комплектується механічною коробкою передач, а з двигуном 1.8 л – безступінчатим варіатором з режимом Sports mode. Дволітровий повнопривоідний ASX пропонується як з механікою, так і з варіатором.

Окрім цього, в усіх комплектаціях ASX оснащується акумулятором підвищеної місткості, рідиною для холодного клімату, підігріванням передніх сидінь і дзеркал, автоматичним кондиціонером, бортовим комп’ютером, обробкою шкірою керма і іншим.

Автомобіль оснащуватиметься новим видом ксенонових ламп 160° Super – HiD “Wide Vision”, які забезпечують кут освітлення – до 160 градусів.

Набір пристроїв безпеки включає: система курсової стійкості (MASC); активна противобуксовочна система (MATC); ABS; електронний розподіл гальмівних зусиль (EBD); система допомоги при екстреному гальмуванні (Brake Assist); регенеративна система гальмування; 7 подушок безпеки (включаючи захист колін водія); фірмова конструкція безпечного кузова “Mitsubishi” – RISE.

http://automotoclub.info/

Прокоментуй!

You must be Увійти для коментування.


Украина онлайн